Екип

Десислава Тонкова — мениджър езиково обучение

Завършила СУ „Св. Климент Охридски“. Образователно-квалификационна степен Магистър по специалност История на съвременността. Втора магистратура със специализация Управление на човешките ресурси. Има повече от 20 години професионален опит в областта на административното обслужване и управлението на човешки ресурси.

Хоби: музика и по-точно поп, рок и класика.

Любими автори: Артър Конън Дойл, Сидни Шелдън, Йордан Радичков.

Йоана Кацарска — преподавател

Завършила Английска филология в ПУ „Паисий Хилендарски“. Завършила курсове по политология, журналистика и графичен дизайн в Американския университет в България. Дългогодишен опит в работата с деца и възрастни. Устен изпитващ към Cambridge Assessment English.

Хоби: фотография, кино, „стрийт“ култура, обича животните и да експериментира в кухнята.

Любими автори: Майкъл Конъли, Агата Кристи, Харуки Мураками, Дан Браун, Филип Пулман, Питър Робинсън.

Виктория Паскалева — преподавател

Завършва английска филология в ПУ „Паисий Хилендарски“. Магистър по превод и бизнескомуникации в ПУ „Паисий Хилендарски“. Устен изпитващ към Cambridge Assessment English. Дългогодишен опит в преподаването на английски език на деца в предучилищна възраст и ученици. Обича да пътува и да посещава нови места.

Хоби: латино танци, книги, разходки сред природата.

Любими автори: Е. М. Ремарк, Г. Гарсия Маркес, Д.Талев

Петя Манолова — преподавател

Завършва СУ „Св. Климент Охридски“ с образователно-квалификационна степен магистър по специалността Английска филология. Магистърска степен в икономическите дисциплини с дългогодишен опит в търговски компании. Квалифициран преподавател по икономически дисциплини, английски език и литература, с богат опит в преподаването на общ и бизнес английски за частни и корпоративни клиенти.

Хоби: спорт, живопис, музика

Любими автори: Г.Г.Маркес, Ремарк, Бодлер, Г.Господинов

Борис Казаков – преподавател

Завършил АЕГ – Бургас, с профил „Методика на обучението по английски език“. Докторска степен по география. Дългогодишен преподавател по английски език за възрастни, както и преподавател по география на английски език в гимназиален курс на обучение. Живял и работил в САЩ, участник в множество международни проекти в Европа. 

Хоби: музика, фотография, кино, пътешествия

Любими автори: Елия Казан, Чарлс Буковски, Джак Керуак, Хенри Милър, Андре Мороа, Николай Хайтов, Йордан Йовков.

.

Велислава Иванова — преподавател

Завършва „Приложна лингвистика с английски и испански език“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Издържан преподавателски стаж в „Училища Максимум“, гр. Пловдив. Няколкогодишен стаж в училище „Максимум София“. Обучава както деца, така и възрастни курсисти. Устен изпитващ към Cambridge Assessment English.

Хоби: В свободното си време се занимава с разнообразни дейности. Едно от любимите ѝ занимания е гримът. Обича да спортува, както и да прекарва време сред природата.

Любими автори: Джон Гришам и Агата Кристи.

Лилия Желева — преподавател

Завършила СУ „Св. Климент Охридски“ с образователно-квалификационна степен магистър по специалността „Славянска филология“ с украинистичен профил. Защитава педагогическата си правоспособност в СУ. Има два сертификата от Кеймбридж за английски език. Преподава английски, бизнес английски и български език за чужденци. Освен че владее отлично английски и украински език, се занимава с полски, руски, старобългарски и испански език. Превежда, има задълбочени интереси в лингвистиката и се вдъхновява от ученето на нови езици.

Хоби: приложни изкуства и плуване.

Любими автори: Тери Пратчет, Блага Димитрова и Никола Вапцаров.

Лий Найт — преподавател от Англия

Роден в Англия и завършил университета в Съсекс и Политехнически университет Брайтън, със специалност Реставрация. Работил и живял дълги години в различни страни по света, има основни познания по френски, немски, испански и български език. Дългогодишна професионална кариера в областта на реновиране на антики и реставрация на исторически сгради. Най-силно впечатлен в България е от нашите планини, най-вече от Седемте рилски езера, Черни връх, Рилския манастир и Стобските пирамиди.

Хоби: Бягане, разходки, плуване, голф, колоездене, градинарство, готвене.

Любими автори: Стивън Кинг, Том Кланси, Джеймс Патерсън и Дан Браун.