За нас

Поздрави от екипът на Максимум София

Нашата езикова школа отвори врати за курсисти през 2013 година в центъра на София близо до площад „Славейков“ и пешеходната зона на бул. Витоша.

Екипът на учебен център Максимум София е готов да подготви учениците си да общуват и разбират на чужд език, да постигнат по-бързо своите мечти и поставени цели, независимо дали искат да учат или работят извън България, или са любознателни и искат да се докоснат до модерното динамично време. Ние ще ви помогнем да преодолеете страха от изучаването на чужд език и да повярвате в собствените си възможности.

Школата ни разполага с няколко учебни зали с модерно мултимедиино оборудване (интерактивни дъски), създавайки ефективен учебен процес, комуникативна методика и приятелска атмосфера. Обучението в Максимум София се организира в малки групи, което гарантира специално индивудално отношение и внимание съответващи към нуждите на всеки един курсист, провокираме желанието със състезания, надиграване и себедоказване.

Нашите висококвалифицирани магистър-филолози преподаватели работят с най-модерните методи на чуждоезиково обучение, помагайки на курсистите още от самото начало да преодолеят задръжките си от общуването с чужд език. Посредством спокойна и приятелска атмосфера, толерантно отношение, които са гаранция за максимални резултати и бързо повишаване на нивото, нашите курсисти ще получат това, към което се стремят.

Езиковото обучение при нас е предназначено за деца от 4 до 6 годишна възраст, за ученици от 1-12 клас и за възрастни. Предлагаме английска детска академия, курсове по английски език за ученици и възрасни нива А1, А2, В1, В2, C1 и C2 (всяко ниво е по 120 учебни часа), сертификатни подготовки, както и общуване с англоговорящ лектор във всеки курс.

Максимум София е партньор на оторизиран изпитен център на Кеймбридж за България за придобиване на международен сертификат с безсрочна валидност.

Вашия успех е гарантиран от нашия професионализъм!