Събития

Летен Градски Лагер 2021

Maximum Sofia Summer City Camp – през летните дни в нашия езиков градски лагер учихме английски език в сутрешните часове, а следобед опознавахме София и прекрасните места, които може да ни предложи. Посетихме различни музеи и научихме нови неща, които по-късно приложихме в нашите следобедни работилнички. Имахме уроци по пиано и китара, бойни изкуства, научихме се да работим с плъст и да плетем различни видове гривни. Всеки петък научавахме нещо повече за екзотичните домашни любимци и грижата, която изискват.

Halloween Workshop 2020

Отворени врати 2019

В дните на отворени врати в училища Максимум София за учебната 2019/2020 година нашите гости имаха възможността да се запознаят с езиковите ни програми и преподаватели, да видят най-съвременните технологии в класните стаи, да си направят снимка за Инстаграм и да получат отстъпки за езиковите ни курсове. А специално за малките ни гости дойде любимият на всички ученици — извънземното Физ! 

Christmas workshop

В навечерието на най-топлия семеен празник Коледа, голямото семейство на Максимум София приюти своите работливи джудженца, за да изработят красиви орнаменти за коледната елха и да украсят вкусни джинджифилови сладки. С много усмивки и настроение посрещнахме зимната ваканция.  

Graduation Party 2018 

Със специалното участие на гост звездата Venzy, на 10 юни 2018 г. се проведе тържество по случай завършване на учебната година в Максимум София. Отличниците получиха златна диплома връчена от Venzy, a той покани на сцената всички деца, за да пеят и танцуват заедно. 

Christmas Party 2018

Mалки еленчета, Снежанки и елфчета огласиха Коледното парти на Максимум София. В много весели игри и състезания премина забавата, а накрая имаше пордаръци за всички от сърце. 

Halloween 2018

В най-страшния ден от годината в школата долитат прилепи, вампири се смеят зловещо, вещици прелитат от стая в стая. Това е така, защото празнуваме традиционния празник на англо-говорящите страни: Halloween. Маскирани в любими костюми, учениците ни играят на Мystery box и Apple bobbing. За всички трикове заслужено получават мнооого сладки и бонбони. 

Halloween 2016

Кой е най-добре маскиран за Halloween? Всички от зловещото парти на Максимум София. Носите ли си кошници за бонбони, защото е време за Tricк-or-treat? 

Graduation 2015

Талантливите ни ученици са добри не само в английския език, но и в пеенето, танците и свиренето на пиано. Това го доказаха на годишното тържество на училища Максимум София. Усмихнати и натрупали нови знания, се отдаваме на заслужена почивка. 

English Speaking Club 2014

 English Speaking Club е притегателен център за общество от хора на всяко едно ниво напредналост с интерес към англоезичната култура, традиции, литература и език. Разговорите се водят САМО И ЕДИНСТВЕНО на английски език в присъствието на англоговорящ и са в неформална среда. Всеки, независимо от нивото, може да вземе участие! 

Дни на отворените врати 2013

Oфициално откриване на Максимум София — 2.10.2013 г.